Terug van weggeweest

‘k Heb nu wel echt alle records gebroken, geloof ik. Ik durf geen eens te kijken van wanneer de laatste (niet-commerciële) post is!

Maar deze keer heeft het wel een reden. Geen smoes, maar een reden 🙂 En de reden dat het deze keer zo buitensporig lang heeft geduurd is, dat we zelf eerst het één en ander op een rijtje moesten zetten.

Dat hebben we inmiddels gedaan en we zijn uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat we weer in Nederland willen gaan wonen.

En sindsdien, ja… hebben we het best een soort druk gehad (en zijn we ook regelmatig periodes verstoken geweest van internet)..

In mei 2014 reed de verhuiswagen weer voor en vertrokken we uit Noorwegen! We hebben ons enigszins schuldig gemaakt aan mensensmokkel, aangezien we stiekem een heel heel heel klein mensje mee terug namen.. Ik was zwanger!

We woonden eerst een paar weken bij mijn schoonouders. Dat werd iets langer toen bleek dat het huis dat we hadden gekocht een regelrecht bouwval was en de verbouwing waarschijnlijk wel “iets” langer zou duren dan drie weken. Toen kwam het huurhuisje (een dropje om te zien) tegenover ons huis vrij! Dus, hup, wij daarheen!

Maar goed, na verloop van tijd bleek wel dat die verbouwing geen maanden zou duren, maar jaren! Geen probleem, maar om al die tijd in het huurhuis te blijven zitten zou een beetje duur zijn. Dus gingen we op zoek naar een andere oplossing..

..en dat werd een caravan! Hoe hip(pie)! Schoonvader en zwager zochten een mooie voor ons uit en sinds eind december wonen we in onze prachtige sleurhut! Inmiddels met een huisgenootje extra, 3 oktober was David namelijk geboren!

Dus, vanaf nu geen verhalen meer over eekhoorntjes en sneeuw, maar wel over:
David
het wonen op 27m2
de verbouwing van #143
en nog veel meer..

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Terug van weggeweest

  1. valhalla zegt:

    Van harte gefeliciteerd!
    Pasgeleden keek ik op jullie blog, en zag het kopje remigratie ofzo staan. Fijn om te lezen dat alles goed gaat. En met een klein kindje is nabijheid van familie ook best fijn he? ❤ En dan is Trysil wel erg ver weg 😉
    Wel heel gaaf dat jullie in een caravan wonen, haha. Lijkt me leuk om erover te lezen hoe jullie dat ervaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s